Persoane interesate

PUSTIU

PUSTIU
HERA MARIANA

marți, 25 august 2009

PETE-N SOARE


Nimeni nu-i fara pacate, pina si soarele are pete. Cu cit se dau unii mai evlaviosi, cu atit, mi se pare ca au, mai multe pete-n soare.

2 comentarii:

Cristiana spunea...

Da, Mariana!! este un tablou cu totul special!! Multumesc pentru calduracu care mi+ai umplut sufletul in aceste clipe... reci!!! In cele doua saptamani care vor veni... o sa fiu cea mai fidela admiratoare a Soarelui tau!!
Cand aveam 23 de ani lucram de parca eram obsedata numai apusuri de soare - mai cu seama in peisaj de deltă. descoperisem cera-color si nu ma mai opream!! Si lalele... pictam lalele de toate culorile si de toate formele!! Inclusiv lalele albastre, lungi, subtiri... pana cand un pictor de meserie mi+a spus ca ...sa ceva nu exista si a albit laleluţele mele, lăsând doar umbrele bleu, ca un joc pe petalele diafane... Mi+a placut, nu m-am suparat... chiar ma miram ce-mi venise...
lumea nu credea in eteric... până s-a obisnuit cu Sabin Bălaşa !!!!!!!
Multumesc pentru aceste clipe splendide, in faţa tablorilor tale! Mi+a placut faptul ca ai scris ce iti trecea prin suflet in faţa lor!!
Deosebit blogul tau , si acesta - ca şi calălalt!!!

hera mariana spunea...

Mare multam du'mitale, zic ,precum batrinii...desi, sti bine ca eu nu sunt batrina, ha, ha, ha... doar buletinul meu e vechi...
Aveam nevoie de incurajari, ca parca nu mai am timp de pictat.